Siaran langsung keputusan JDT vs Perak 6 Julai 2019

result live perak jdt liga super

Pasukan Perak melayani kunjungan Skuad Harimau Selatan, Johor Darul Ta’zim (JDT) dalam aksi Liga Super bagi perlawanan minggu ke-19 (LS19) yang telah dijadual buat kedua-dua pasukan pada hari Sabtu, 6 Julai 2019.

Mengenai perlawanan ini, Perak perlu memanfaatkan kelebihan beraksi di laman sendiri supaya memperoleh kemenangan kerana berdasarkan saingan baki Liga Super yang ada pasukan Perak berpeluang untuk menempatkan kedudukan mereka dalam kelompok tiga teratas pada carta Liga Super 2019

Meskipun JDT berjaya kejuaraan Liga Super bagi musim ini, Perak perlu berwaspada dengan ancaman jentera serangan JDT yang sememangnya berupaya mencipta kemenangan dalam usaha mereka untuk menambahkan lain mata dalam carta Liga Super 2019.

Dalam pada itu, pertemuan Liga Super membabitkan Perak dan JDT sudah tentu dinanti-nantikan oleh penyokong masing-masing yang mengharapkan kedua-dua pasukan dapat menyajikan aksi perlawanan yang terbaik dan sengit.

Kedudukan pasukan dalam carta Liga Super 2019 setakat 18 perlawanan sebelum ini menyaksikan Perak berada di tempat ke-5 dengan kutipan 27 mata manakala JDT selaku pendahulu Liga bersama 14 mata.

Keputusan Semasa Terkini Dan Penuh JDT Lwn Perak Liga Super 2019

Berikut adalah keputusan semasa dan terkini perlawanan ke-19 Liga Super Malaysia 2019 (LS19) membabitkan pasukan Perak lawan (lwn) JDT yang dikemaskini secara langsung hingga tamat aksi masa penuh.

KEPUTUSAN TERKINI PERAK VS JDT 6.7.2019 LIGA SUPER (LS19)
Aksi Liga Super minggu ke-19 (LS19) melibatkan pasukan Perak melawan JDT berlangsung pada hari Sabtu bermula pada jam 9 malam bertempat di Stadium Perak, Ipoh.
Tuan Rumah 9:00PM Pelawat
Perak Perak FA . . JDT 1 JDT
Stadium Perak, Ipoh
Penjaring Gol Penjaring Gol
Penjaring Gol   Penjaring Gol
LIVE STREAMING PERAK VS JDT 6 JULAI LIGA SUPER (LS19)
Aksi membabitkan Perak menentang JDT turut disiarkan secara siaran langsung di saluran Football Malaysia (Iflix) dan TV9 seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra-rancangan.
Sekiranya perlawanan ini dipancarkan secara siaran langsung atau live streaming di internet, LamanWeb Info (LWI) akan sertakan pautan atau video langsung dalam ruangan di bawah.
VIDEO LANGSUNG LIVE JDT VS PERAK LIGA SUPER 2019
Close