Siaran langsung keputusan JDT vs Selangor 1 Mac 2019

Info terkini telah dikemaskini pada tarikh 7 Mac 2019 jam 02:47 PM

Aksi Liga Super Malaysia 2019 kini berada di saingan minggu kelima sambil menyaksikan pasukan Selangor melayan kunjungan Johor Darul Ta’zim (JDT) bagi perlawanan keempat (LS5) yang telah dijadual untuk kedua-dua pasukan pada hari Jumaat, 1 Mac 2019.

Untuk aksi ini, pasukan Selangor sudah tentu akan memanfaatkan kelebihan beraksi di laman sendiri bagi menghadiahkan kemenangan kepada penyokong setia sekaligus dapat meraih tiga mata pertama selepas mengharungi empat perlawanan sebelum ini tanpa sebarang kemenangan.

Bagaimanapun, Selangor perlu berwaspada dengan ancaman barisan serangan JDT yang mampu mencipta kejutan  dalam usaha mereka yang mahu meraih tiga mata seterusnya untuk terus memberi saingan kepada pendahulu Liga Super 2019.

Dalam pada itu, pertemuan Liga Super membabitkan Selangor dan JDT sememangnya dinanti-nantikan oleh penyokong masing-masing yang mengharapkan kedua-dua pasukan dapat menyajikan aksi perlawanan yang terbaik dan sengit.

Kedudukan pasukan dalam carta Liga Super 2019 setakat empat perlawanan sebelum ini menyaksikan Selangor berada di tempat ke-8 dengan tiga mata manakala JDT pula di kedudukan ke-2 dengan kutipan 10 mata.

Keputusan Semasa Terkini Dan Penuh JDT Vs Selangor Liga Super 2019

Berikut adalah keputusan semasa dan terkini perlawanan ke-5 Liga Super Malaysia 2019 (LS5) membabitkan pasukan JDT lawan (lwn) Selangor yang dikemaskini secara langsung hingga tamat aksi masa penuh.

KEPUTUSAN TERKINI JDT VS SELANGOR 1.3.2019 LIGA SUPER (LS5)
Aksi Liga Super minggu kelima (LS5) melibatkan pasukan JDT melawan Selangor berlangsung pada hari Jumaat bermula pada jam 9 malam bertempat di Stadium Shah Alam.
Tuan Rumah9:00PMPelawat
Selangor .. JDT
Stadium Shah Alam
Penjaring GolPenjaring Gol
LIVE STREAMING JDT VS SELANGOR 1 MARCH 2019 LIGA SUPER (LS5)
Aksi membabitkan Selangor menentang Johor Darul Ta’zim turut disiarkan secara siaran langsung di saluran Football Malaysia (Iflix) seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra-rancangan.
Sekiranya perlawanan ini dikongsikan secara siaran langsung atau live streaming di internet, LamanWeb Info (LWI) akan sertakan pautan atau video langsung dalam ruangan di bawah.
VIDEO LANGSUNG LIVE JDT VS SELANGOR LIGA SUPER 2019 (LS5)
INFO BERKAITAN
 Kedudukan Carta Terkini Liga Super Malaysia 2019 Dan Jadual Lengkap Perlawanan