Siaran langsung keputusan JDT vs UiTM FC 2 Ogos 2019

result live JDT UiTM Piala Malaysia 2019

Skuad Hariman Selatan, Johor Darul Ta’zim (JDT) menerima kunjungan pasukan UiTM FC dalam aksi saingan Piala Malaysia 2019 bagi perlawanan pertama kumpulan B yang telah dijadual buat kedua-dua pasukan pada hari Jumaat, 2 Ogos 2019.

Mengenai perlawanan ini, JDT pastinya memanfaatkan kelebihan beraksi di laman sendiri agar memperoleh kemenangan pertama, sebagai pembakar semangat bagi merealisasikan misi memburu kejuaraan Piala Malaysia musim 2019.

Namun, JDT perlu berwaspada dengan ancaman jentera serangan UiTM FC yang berupaya mencipta kejutan dalam usaha mereka untuk mendapatkan keputusan positif di tempat lawan.

Sementara itu, pertemuan Piala Malaysia 2019 membabitkan JDT dan UiTM FC sudah tentu dinanti-nantikan oleh penyokong masing-masing yang mengharapkan kedua-dua pasukan dapat menyajikan aksi perlawanan yang terbaik dan sengit.

Keputusan Semasa Terkini Dan Penuh JDT Lwn UiTM FC Piala Malaysia 2019

Berikut adalah keputusan semasa dan terkini perlawanan pertama kumpulan B saingan Piala Malaysia 2019 (PM1) membabitkan pasukan JDT lawan (lwn) UiTM FC yang dikemaskini secara langsung hingga tamat aksi masa penuh.

KEPUTUSAN TERKINI JDT VS UiTM FC 2.8.2019 PIALA MALAYSIA (PM1)
Aksi pertama kumpulan B saingan Piala Malaysia 2019 melibatkan pasukan JDT melawan UiTM FC berlangsung pada hari Jumaat bermula pada jam 9 malam bertempat di stadium Tan Sri Dato’ Haji Hassan Yunos, Larkin.
Tuan Rumah 9:00PM Pelawat
JDT JDT 1 . . UiTM FC UiTM FC
Stadium Larkin
Penjaring Gol Penjaring Gol
Penjaring Gol   Penjaring Gol
LIVE STREAMING JDT VS UiTM FC 2 OGOS 2019 PIALA MALAYSIA (PM1)
Aksi membabitkan JDT menentang UiTM turut disiarkan secara siaran langsung di saluran Football Malaysia (Iflix) seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra-rancangan.
Sekiranya perlawanan ini turut dipancarkan secara siaran langsung atau live streaming di Youtube atau Facebook, Infodweb (IDW) akan sertakan pautan atau video langsung dalam ruangan di bawah.
VIDEO LANGSUNG LIVE JDT VS UITM FC PIALA MALAYSIA 2019
Close