Siaran langsung keputusan Kedah vs Felda United 30 Jun 2019

Result Live Kedah Felda United Piala FA 2019

Pasukan Felda United FC melayani kunjungan Skuad Lang Merah, Kedah dalam aksi Piala FA 2019 bagi perlawanan separuh akhir kedua (timbal balik) yang telah dijadual buat kedua-dua pasukan pada hari Ahad, 30 Jun 2019.

Mengenai perlawanan ini, Felda United pasti akan memanfaatkan kelebihan beraksi di laman sendiri bagi menghadiahkan kemenangan kepada penyokong setia selain mengatasi defisit gol yang dimiliki oleh Kedah setelah mereka tewas 1-0 di Stadium Darulaman pada aksi separuh akhir pertama tempoh hari.

Bagaimanapun, Felda United perlu berwaspada dengan ancaman jentera serangan Kedah yang mampu mencipta mencipta kemenangan serta mempertahankan kelebihan agregate yang diperoleh dalam usaha mereka untuk mara ke perlawanan akhir Piala FA 2019.

Dalam pada itu, pertemuan separuh akhir kedua Piala FA membabitkan Felda United dan Kedah sememangnya dinanti-nantikan oleh penyokong masing-masing yang mengharapkan kedua-dua pasukan dapat menyajikan aksi perlawanan yang terbaik dan sengit selain mahu melihat pasukan mana yang akan mara ke perlawanan akhir Piala FA 2019,

Menanti Felda United atau Kedah di perlawanan akhir Piala FA 2019 adalah pasukan Perak yang telah berjaya menyingkirkan pasukan pilihan iaitu Pahang menerusi kemenangan aggregate 4-3.

Keputusan Semasa Terkini Dan Penuh Kedah Lwn Felda United Piala FA 2019

Berikut adalah keputusan semasa dan terkini perlawanan separuh akhir kedua Piala FA 2019 membabitkan pasukan Felda United FC lawan (lwn) Kedah yang dikemaskini secara langsung hingga tamat aksi masa penuh.

KEPUTUSAN TERKINI KEDAH VS FELDA UNITED 30.6.2019 PIALA FA
Aksi Piala FA 2019 separuh akhir 2 melibatkan pasukan Felda United melawan Kedah berlangsung pada hari Ahad bermula pada jam 9 malam bertempat di Stadium Tun Abdul Razak, Jengka.
Tuan Rumah 9:00PM Pelawat
Felda Utd Felda United FC . . Kedah FA Kedah
Stadium Tun Abdul Razak
Penjaring Gol Penjaring Gol
Penjaring Gol   Penjaring Gol
Pasukan Aggregate Pasukan
Felda Utd Felda United FC 0 1 Kedah FA Kedah
.
LIVE STREAMING KEDAH VS FELDA UNITED 30 JUN 2019 PIALA FA
Aksi membabitkan Felda United menentang Kedah turut disiarkan secara siaran langsung di saluran Football Malaysia (Iflix) seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra-rancangan.
Sekiranya perlawanan ini disiarkan secara siaran langsung atau live streaming di internet melalui Facebook atau Youtube, LamanWeb Info (LWI) akan sertakan pautan atau video langsung dalam ruangan di bawah.
VIDEO LANGSUNG LIVE KEDAH VS FELDA UNITED PIALA FA 2019
Close