Siaran langsung keputusan Kedah vs PJ City FC 26 Jun 2019

result live kedah pj city fc liga super

Medan persaingan Liga Super Malaysia 2019 kini telah memasuki aksi minggu ke-18 (LS18) yang turut menyaksikan Skuad Lang Merah, Kedah menerima kunjungan pasukan Petaling Jaya City atau PJ City FC dalam perlawanan yang telah dijadual berlangsung buat kedua-dua pasukan pada hari Rabu, 26 Jun 2019.

Untuk aksi ini, pasukan Kedah semestinya akan memanfaatkan kelebihan beraksi di gelanggang sendiri bagi menghadiahkan kemenangan kepada penyokong setia sekaligus dapat menambah tiga mata berharga dalam carta Liga Super 2019

Namun, Kedah harus perlu berwaspada dengan ancaman barisan serangan PJ City FC yang mampu mencipta kejutan luar jangka dalam usaha mereka untuk meraih kemenangan penting di tempat lawan.

Sementara, pertemuan Liga Super 2019 minggu ke-18 membabitkan Kedah dan PJ City FC sememangnya menjadi tumpuan serta dinanti-nantikan oleh penyokong masing-masing yang mengharapkan kedua-dua pasukan dapat menyajikan aksi perlawanan yang terbaik dan sengit.

Keputusan Semasa Terkini Dan Penuh Kedah lwn PJ City FC Liga Super 2019

Berikut adalah keputusan semasa dan terkini perlawanan minggu ke-18 Liga Super 2019 (LS18) membabitkan pasukan Kedah lawan (lwn) PJ City FC yang dikemaskini secara langsung hingga tamat aksi masa penuh.

KEPUTUSAN TERKINI KEDAH VS PJ CITY FC 26.6.2019 LS18
Aksi minggu ke-18 Liga Super 2019 melibatkan pasukan Kedah melawan PJ City FC berlangsung pada hari Rabu bermula pada jam 9:00 malam bertempat di Stadium Darul Aman, Alor Setar.
Tuan Rumah Masa Penuh Pelawat
Kedah Kedah FA 1 0 PJ City FC PJ City FC
Stadium Darulaman
Penjaring Gol Penjaring Gol
Penjaring Gol 15′ Baddrol Bakhtiar   Penjaring Gol
LIVE STREAMING KEDAH VS PJ CITY FC 26 JUN 2019 LS18
Aksi membabitkan Kedah menentang PJ City FC turut disiarkan secara siaran langsung di saluran Football Malaysia (Iflix) seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra-rancangan.
Sekiranya perlawanan ini disiarkan secara siaran langsung atau live streaming di internet melalui Facebook atau Youtube, LamanWeb Info (LWI) akan sertakan pautan atau video langsung dalam ruangan di bawah.
VIDEO LANGSUNG LIVE KEDAH VS PJ CITY FC LIGA SUPER 2019
Close