Siaran langsung keputusan Kedah vs PKNP FC 5 Julai 2019

result live kedah pknp fc liga super

Skuad Lang Merah, Kedah menerima kunjungan pasukan kelab Bola Sepak Perbadanan Kemajuan Negeri Perak (PKNP FC) dalam perlawanan saingan minggu ke-19 Liga Super (LS19) yang dijadual berlangsung pada hari Jumaat, 5 Julai 2019.

Pertemuan Liga Super membabitkan Kedah dan PKNP FC sememangnya dinanti-nantikan oleh penyokong masing-masing yang mengharapkan kedua-dua pasukan dapat menyajikan aksi perlawanan yang terbaik dan sengit selain mahu melihat keberkesanan percaturan barisan pemain oleh jurulatih.

Kelebihan awal bagi aksi ini kepada Kedah yang bermain di gelanggang sendiri sudah tentu akan memanfaatkan sepenuhnya kelebihan yang ada untuk meraih kemenangan dengan harapan dapat menambah 3 mata berharga dalam carta Liga Super 2019.

PKNP FC selaku pasukan pelawat, mereka pastinya tidak gentar untuk berdepan Kedah yang beraksi di hadapan penyokong sendiri, namun perlu mengambil langkah berjaga-jaga dan berwaspada dengan barisan serangan Kedah yang sememangnya mampu mencipta kejutan.

Bagi skuad Lang Merah, berdepan PKNP FC bukanlah satu perlawanan mudah selain menjangkakan tentangan hebat bakal diberikan pihak lawan.

Keputusan Semasa Terkini Dan Penuh Kedah Lwn PKNP FC Liga Super 2019

Berikut adalah keputusan semasa dan terkini perlawanan ke-19 Liga Super Malaysia 2019 (LS19) membabitkan pasukan Kedah lawan (lwn) PKNP FC yang dikemaskini secara langsung hingga tamat aksi masa penuh.

KEPUTUSAN TERKINI KEDAH VS PKNP FC 5.7.2019 LIGA SUPER (LS19)
Aksi Liga Super minggu ke-19 (LS19) melibatkan pasukan Kedah melawan PKNP FC berlangsung pada hari Jumaat bermula pada jam 9 malam bertempat di Stadium Darulaman, Alor Setar.
Tuan Rumah 9:00PM Pelawat
Kedah Kedah FA 0 0 PKNP FC PKNP FC
Stadium Darulaman
Penjaring Gol Penjaring Gol
Penjaring Gol   Penjaring Gol
LIVE STREAMING KEDAH VS PKNP FC 5 JULAI 2019 LIGA SUPER (LS19)
Aksi membabitkan Kedah menentang PKNP FC turut disiarkan secara siaran langsung di saluran Football Malaysia (Iflix) seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra-rancangan.
Sekiranya perlawanan ini dipancarkan secara siaran langsung atau live streaming di internet, LamanWeb Info (LWI) akan sertakan pautan atau video langsung dalam ruangan di bawah.
VIDEO LANGSUNG LIVE KEDAH VS PKNP FC LIGA SUPER 2019
Close