Siaran langsung keputusan Malaysia vs Australia final Aff 19 Ogos 2019

malaysia australia final u18 aff 2019

Pasukan Malaysia dan Australia kini membuat perhitungan untuk menentukan juara Kejohanan AFF Bawah 18 tahun (B-18) dalam perlawanan akhir yang dijadual berlangsung pada hari Isnin, 19 Ogos 2019.

Pertembungan akhir ini sekaligus menyaksikan Malaysia dan Australia bertemua buat kali kedua dalam tempoh kurang seminggu.

Terdahulu, Australia meneruskan pemburuan gelaran kelima selepas menumpaskan Myanmar 2-1 dalam separuh akhir di Stadium Go Du, Thuủ Dau Mot, Vietnam manakala Malaysia pula mengesahkan tiket final buat kali kedua berturut-turut dengan menumpaskan juara 2013, Indonesia 4-3 di venue sama.

Atas kertas, Malaysia, yang turun selaku juara bertahan, pertemuan ulangan dengan Australia memberi kelebihan psikologi selepas mengalahkan pasukan itu 3-0 dalam aksi Kumpulan B, Selasa lalu.

Keputusan Semasa Terkini Dan Penuh Malaysia Lwn Australia Final AFF U18 2019

Berikut adalah keputusan semasa dan terkini perlawanan akhir (final) Kejohanan AFF Bawah 18 tahun membabitkan pasukan Malaysia lawan (lwn) Australia yang dikemaskini secara langsung hingga tamat aksi masa penuh.

KEPUTUSAN TERKINI MALAYSIA VS AUSTRALIA 19.8.2019 FINAL AFF U18
Aksi final Kejohanan AFF Bawah 18 tahun melibatkan pasukan Malaysia melawan Australia berlangsung pada hari Isnin bermula pada jam 8.30 malam bertempat di Stadium Thong Nhat, Ho Chi Minh.
Tuan Rumah 8:30PM Pelawat
Malaysiamalaysia u18 . . australia u18Australia
Stadium Thong Nhat, Ho Chi Minh
Penjaring Gol Penjaring Gol
Penjaring Gol   Penjaring Gol
LIVE STREAMING MALAYSIA VS AUSTRALIA 19 OGOS 2019
Aksi membabitkan Malaysia menentang Australia turut disiarkan secara siaran langsung di saluran Astro Arena seawal jam 8:00 malam bermula dengan siaran pra-rancangan.
Sekiranya perlawanan ini turut dipancarkan secara siaran langsung atau live streaming di Youtube atau Facebook, Infodweb (IDW) akan sertakan pautan atau video langsung dalam ruangan di bawah.

 

VIDEO LANGSUNG LIVE MALAYSIA VS AUSTRALIA FINAL AFF U18 2019
Close