Siaran langsung keputusan Malaysia vs Sri Lanka 5 Oktober 2019

malaysia sri lanka live

Skuad Harimau Malaya menerima cabaran Sri Lanka bagi aksi perlawanan persahabatan antarabangsa yang dijadual berlangsung pada hari Sabtu, 5 Oktober 2019 bertempat di Stadium Nasional Bukit Jalil.

Objektif utama perlawanan persahabatan menentang Sri Lanka merupakan antara persediaan dirangka oleh pengendali skuad Harimau Malaya, Tan Cheng Hoe bagi menghadapi aksi seterusnya kumpulan G pusingan kedua kelayakan Piala Dunia 2022/Piala Asia 2023.

Kedudukan ranking Malaysia yang jauh lebih baik mengatasi Sri Lanka bukan jaminan buat barisan pemain skuad Harimau Malaya untuk terlalu yakin akan memperoleh kemenangan mudah pada aksi persahabatan ini.

Sri Lanka yang menghuni ranking ke-202 dunia berbanding Malaysia (158) dijangka memberi tentangan yang sengit meskipun perlawanan ini berlangsung di tempat lawan.

Mengenai aksi persahabatan terkini menentang Sri Lanka, peminat dan penyokong skuad Harimau Malaya pastinya mengharapkan barisan pemain yang diturunkan dapat mempamerkan aksi persembahan terbaik dengan mencipta kemenangan.

Keputusan Semasa Terkini Dan Penuh Malaysia Lwn Sri Lanka Persahabatan 2019

Berikut adalah keputusan semasa dan terkini perlawanan persahabatan antarabangsa membabitkan pasukan Malaysia lawan (lwn) Sri Lanka yang dikemaskini secara langsung hingga tamat aksi masa penuh.

KEPUTUSAN TERKINI MALAYSIA VS SRI LANKA 5.10.2019 PERSAHABATAN
Aksi perlawanan persahabatan antarabangsa melibatkan pasukan Malaysia melawan Sri Lanka berlangsung pada hari Sabtu bermula pada jam 8:45 malam bertempat di Stadium Nasional Bukit Jalil.
Tuan Rumah 8:45PM Pelawat
Malaysiamalaysia wc . . sri lankaSri Lanka
Stadium Nasional Bukit Jalil
Penjaring Gol Penjaring Gol
LIVE STREAMING MALAYSIA VS SRI LANKA 5 OKTOBER 2019 PERSAHABATAN
Aksi persahabatan membabitkan Malaysia menentang Sri Lanka turut disiarkan secara siaran langsung di saluran Astro Arena seawal jam 8:00 malam bermula dengan siaran pra-perlawanan.
Sekiranya perlawanan ini turut dipancarkan secara siaran langsung atau live streaming di Youtube atau Facebook, Infodweb (IDW) akan sertakan pautan atau video langsung dalam ruangan di bawah.
VIDEO LANGSUNG LIVE MALAYSIA VS SRI LANKA FRIENDLY MATCH 2019
Close