Siaran langsung keputusan Pahang vs Melaka United 16 Februari 2019

Pasukan Melaka United melayani kunjungan pasukan Pahang dalam aksi Liga Super bagi perlawanan ketiga (LS3) yang telah dijadual buat kedua-dua pasukan pada hari Sabtu, 16 Februari 2019.

Mengenai perlawanan ini, Melaka United pasti akan memanfaatkan kelebihan beraksi di laman sendiri bagi menghadiahkan kemenangan kepada penyokong setia sekaligus dapat menambah tiga mata berharga dalam carta Liga Super 2019.

Bagaimanapun, Melaka United perlu berwaspada dengan ancaman jentera serangan Pahang yang mampu mencipta kejutan luar jangka dalam usaha mereka untuk meraih kemenangan selepas berjaya menakluki carta Liga Super 2019 setakat dua perlawanan sebelum ini.

Dalam pada itu, pertemuan Liga Super membabitkan Melaka United dan Pahang sememangnya dinanti-nantikan oleh penyokong masing-masing yang mengharapkan kedua-dua pasukan dapat menyajikan aksi perlawanan yang terbaik dan sengit selain mahu melihat keberkesanan percaturan barisan pemain oleh jurulatih.

Kedudukan pasukan dalam carta Liga Super 2019 setakat dua perlawanan sebelum ini menyaksikan Melaka berada di tempat ke-3 manakala Pahang pula di kedudukan pertama masing-masing dengan kutipan enam mata namun dipisahkan dengan perbezaan jaringan gol.

Keputusan Semasa Terkini Dan Penuh Pahang Lwn Melaka United Liga Super 2019

Berikut adalah keputusan semasa dan terkini perlawanan ketiga Liga Super Malaysia 2019 (LS3) membabitkan pasukan Melaka United lawan (lwn) Pahang yang dikemaskini secara langsung hingga tamat aksi masa penuh.

KEPUTUSAN TERKINI PAHANG VS MELAKA UNITED 16.2.2019 LIGA SUPER (LS3)
Aksi Liga Super minggu ketiga (LS3) melibatkan pasukan Melaka United melawan Pahang berlangsung pada hari Sabtu bermula pada jam 9 malam bertempat di Stadium Hang Jebat.
Tuan Rumah 9:00PM Pelawat
Melaka Utd . . Pahang
Stadium Hang Jebat
Penjaring Gol Penjaring Gol
LIVE STREAMING PAHANG VS MELAKA UNITED 16 FEBRUARI 2019 LIGA SUPER (LS3)
Aksi membabitkan Pahang menentang Melaka United turut disiarkan secara siaran langsung di saluran Football Malaysia (Iflix) seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra-rancangan.
Sekiranya perlawanan ini dipancarkan secara siaran langsung atau live streaming di internet, LamanWeb Info (LWI) akan sertakan pautan atau video langsung dalam ruangan di bawah.
VIDEO LANGSUNG LIVE PAHANG VS MELAKA UNITED LIGA SUPER 2019 (LS3)
INFO BERKAITAN
 Kedudukan Carta Terkini Liga Super Malaysia 2019 Dan Jadual Lengkap Perlawanan
Close