Siaran langsung keputusan Pahang vs Pulau Pinang 3 Ogos 2019

result live pahang penang piala malaysia 2019

Pasukan Pahang melayani kunjungan pasukan Pulau Pinang dalam aksi saingan Piala Malaysia 2019 bagi perlawanan pertama kumpulan C yang telah dijadual buat kedua-dua pasukan pada hari Sabtu, 3 Ogos 2019.

Mengenai perlawanan ini, Pahang pastinya akan memanfaatkan kelebihan beraksi di laman sendiri supaya memperoleh kemenangan pertama, sebagai pembakar semangat untuk menghadapi perlawanan seterusnya dalam usaha memburu mereka kejuaraan Piala Malaysia musim 2019.

Namun, Pahang perlu berwaspada dengan ancaman jentera serangan Pulau Pinang yang mungkin berupaya mencipta kejutan bagi mendapatkan keputusan positif di tempat lawan.

Sementara itu, pertemuan Piala Malaysia 2019 membabitkan Pahang dan Pulau Pinang sudah tentu dinanti-nantikan oleh penyokong masing-masing yang mengharapkan kedua-dua pasukan dapat menyajikan aksi perlawanan yang terbaik dan sengit.

Keputusan Semasa Terkini Dan Penuh Pahang Lwn Pahang Piala Malaysia 2019

Berikut adalah keputusan semasa dan terkini perlawanan pertama kumpulan C saingan Piala Malaysia 2019 (PM1) membabitkan pasukan Pahang lawan (lwn) Pulau Pinang yang dikemaskini secara langsung hingga tamat aksi masa penuh.

KEPUTUSAN TERKINI PAHANG VS PULAU PINANG 3.8.2019 PIALA MALAYSIA (PM1)
Aksi pertama kumpulan C saingan Piala Malaysia 2019 melibatkan pasukan Pahang melawan Pulau Pinang berlangsung pada hari Sabtu bermula pada jam 9 malam bertempat di Stadium Darul Makmur, Kuantan.
Tuan Rumah 9:00PM Pelawat
Pahang Pahang FA . . Pulau Pinang FAPenang
Stadium Darul Makmur
Penjaring Gol Penjaring Gol
Penjaring Gol   Penjaring Gol
LIVE STREAMING PAHANG VS PULAU PINANG 3 OGOS 2019 PIALA MALAYSIA (PM1)
Aksi membabitkan Pahang menentang Pulau Pinang turut disiarkan secara siaran langsung di saluran Football Malaysia (Iflix) seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra-rancangan.
Sekiranya perlawanan ini turut dipancarkan secara siaran langsung atau live streaming di Youtube atau Facebook, Infodweb (IDW) akan sertakan pautan atau video langsung dalam ruangan di bawah.

 

VIDEO LANGSUNG LIVE PAHANG VS PULAU PINANG PIALA MALAYSIA 2019

 

INFO BERKAITAN
Buka Pautan Kedudukan Carta Terkini Piala Malaysia 2019 Dan Jadual Lengkap Perlawanan
Close