Siaran langsung keputusan Perak vs Felda United 25 Jun 2019

result live perak felda united liga super

Kelab bola sepak Felda United FC melayani kunjungan pasukan Perak dalam aksi Liga Super bagi perlawanan ke-18 (LS18) yang telah dijadual buat kedua-dua pasukan pada hari Selasa, 25 Jun 2019.

Mengenai perlawanan ini, Felda United pastinya akan memanfaatkan kelebihan beraksi di laman sendiri bagi menghadiahkan kemenangan kepada penyokong setia sekaligus dapat meraih tiga mata berharga dalam carta Liga Super 2019.

Bagaimanapun, Felda United perlu berwaspada dengan ancaman jentera serangan Perak yang mampu mencipta kejutan luar jangka dalam usaha mereka yang juga mahu meraih tiga mata di tempat lawan.

Dalam pada itu, pertemuan Liga Super membabitkan Perak dan Felda United sememangnya dinanti-nantikan oleh penyokong masing-masing yang mengharapkan kedua-dua pasukan dapat menyajikan aksi perlawanan yang terbaik dan sengit.

Kedudukan pasukan dalam carta Liga Super 2019 setakat 17 perlawanan sebelum ini menyaksikan Felda United berada di tangga tercorot dengan dua belas mata manakala Perak pula di kedudukan ke-6 dengan 24 mata.

Keputusan Semasa Terkini Dan Penuh Perak Lwn Felda United Liga Super 2019

Berikut adalah keputusan semasa dan terkini perlawanan ke-18 Liga Super Malaysia 2019 (LS18) membabitkan pasukan Felda United lawan (lwn) Perak yang dikemaskini secara langsung hingga tamat aksi masa penuh.

KEPUTUSAN TERKINI PERAK VS FELDA UNITED 25.6.2019 LS18
Aksi Liga Super 2019 bagi perlawanan minggu ke-18 melibatkan pasukan Felda United FC melawan Perak berlangsung pada hari Selasa bermula pada jam 9 malam bertempat di Stadium Tun Abdul Razak, Jengka.
Tuan Rumah Masa Penuh Pelawat
Felda Utd Felda United FC 2 3 Perak FA Perak
Stadium Tun Abdul Razak
Penjaring Gol Penjaring Gol
Penjaring Gol 81′ Hadin Azman
Penjaring Gol 83′ Kei Ikeda
Henrique 22′ Penjaring Gol
J. Partiban 34′ Penjaring Gol
Careca 53′ Penjaring Gol
Close