Siaran langsung keputusan Perak vs PJ City FC 9 Mac 2019

Result Live Perak PJ City FC Liga Super

Saingan Liga Super Malaysia 2019 diteruskan serta berada di aksi minggu keenam sambil menyaksikan pasukan Perak melayani kunjungan kelab Petaling Jaya City atau PJ City FC bagi perlawanan ke-6 (LS6) yang telah dijadual untuk kedua-dua pasukan pada hari Sabtu, 9 Mac 2019.

Untuk aksi ini, pasukan Perak sudah tentu akan memanfaatkan kelebihan beraksi di laman sendiri bagi menghadiahkan kemenangan kepada penyokong setia sekaligus dapat meraih tiga mata pertama selepas mengharungi empat perlawanan tanpa sebarang kemenangan.

Meskipun mempunyai kelebihan, Perak perlu berwaspada dengan ancaman barisan serangan PJ City FC yang mampu mencipta kejutan luar jangka dalam usaha mereka mahu meraih tiga mata berharga di tempat lawan.

Dalam pada itu, pertemuan Liga Super membabitkan Perak dan PJ City FC sememangnya dinanti-nantikan oleh penyokong masing-masing yang mengharapkan kedua-dua pasukan dapat menyajikan aksi perlawanan yang terbaik dan sengit.

Kedudukan pasukan dalam carta Liga Super 2019 setakat lima perlawanan sebelum ini menyaksikan Perak dikedudukan ke-9 Liga dengan 3 mata manakala PJ City FC pula di kedudukan ke-8 dengan kutipan 4 mata.

Keputusan Semasa Terkini Dan Penuh Perak Lwn PJ City FC Liga Super 2019

Berikut adalah keputusan semasa dan terkini perlawanan ke-6 Liga Super Malaysia 2019 (LS6) membabitkan pasukan Perak lawan (lwn) PJ City FC yang dikemaskini secara langsung hingga tamat aksi masa penuh.

KEPUTUSAN TERKINI PERAK VS PJ CITY FC 9.3.2019 LIGA SUPER (LS6)
Liga Super aksi minggu keenam (LS6) melibatkan pasukan Perak melawan PJ City FC berlangsung pada hari Sabtu bermula pada jam 9 malam bertempat di Stadium Perak, Ipoh.
Tuan Rumah 9:00PM Pelawat
Perak Perak FA . . PJ City FC PJ City FC
Stadium Perak, Ipoh
Penjaring Gol Penjaring Gol
Penjaring Gol  Penjaring Gol
LIVE STREAMING PERAK VS PJ CITY FC 9 MARCH 2019 LIGA SUPER (LS6)
Aksi membabitkan Perak menentang PJ City FC turut disiarkan secara siaran langsung di saluran Football Malaysia (Iflix) seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra-rancangan.
Sekiranya perlawanan ini dikongsikan secara siaran langsung atau live streaming di internet, InfoDWeb (IDW) akan sertakan pautan atau video langsung dalam ruangan di bawah.
VIDEO LANGSUNG LIVE PERAK VS PJ CITY FC LIGA SUPER 2019 (LS6)
INFO BERKAITAN
Buka Pautan Kedudukan Carta Terkini Liga Super Malaysia 2019 Dan Jadual Lengkap Perlawanan
Close