Siaran langsung keputusan Perak vs Terengganu FC 1 Mac 2019

Pasukan Terengganu FC melayani kunjungan Perak dalam aksi Liga Super bagi perlawanan kelima (LS5) yang telah dijadual buat kedua-dua pasukan pada hari Jumaat, 1 Mac 2019.

Mengenai perlawanan ini, Terengganu FC sudah tentu akan memanfaatkan kelebihan beraksi di laman sendiri bagi menghadiahkan kemenangan kepada penyokong setia sekaligus dapat meraih tiga mata penuh dalam carta Liga Super 2019.

Bagaimanapun, Terengganu FC perlu berhati-hati dengan ancaman barisan serangan Perak yang mampu mencipta kejutan luar jangka dalam usaha mereka yang juga mahu meraih tiga mata pertama selepas mengharungi tiga perlawanan sebelum ini tanpa sebarang kemenangan.

Dalam pada itu, pertemuan Liga Super membabitkan Terengganu FC dan Perak sememangnya dinanti-nantikan oleh penyokong masing-masing yang mengharapkan kedua-dua pasukan dapat menyajikan aksi perlawanan yang terbaik dan sengit.

Kedudukan pasukan dalam carta Liga Super 2019 setakat empat perlawanan sebelum ini menyaksikan Terengganu FC berada di tempat ke-6 dengan lima mata manakala Perak pula di kedudukan ke-10 dengan kutipan dua mata.

Keputusan Semasa Terkini Dan Penuh Terengganu FC Vs Perak Liga Super 2019

Berikut adalah keputusan semasa dan terkini perlawanan ke-5 Liga Super Malaysia 2019 (LS5) membabitkan pasukan Terengganu FC lawan (lwn) Perak yang dikemaskini secara langsung hingga tamat aksi masa penuh.

KEPUTUSAN TERKINI PERAK VS TERENGGANU FC 1.3.2019 LIGA SUPER (LS5)
Aksi Liga Super minggu kelima (LS4) melibatkan pasukan Terengganu FC melawan Perak berlangsung pada hari Jumaat bermula pada jam 9 malam bertempat di Stadium Sultan Ismail Nasiruddin Shah, Kuala Terengganu
Tuan Rumah 9:00PM Pelawat
Terengganu  . .  Perak
Stadium Sultan Ismail Nasiruddin Shah
Penjaring Gol Penjaring Gol
LIVE STREAMING PERAK VS TERENGGANU FC 1 MARCH 2019 LIGA SUPER (LS5)
Aksi membabitkan Terengganu FC menentang Perak turut disiarkan secara siaran langsung di saluran Football Malaysia (Iflix) seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra-rancangan.
Sekiranya perlawanan ini dikongsikan secara siaran langsung atau live streaming di internet, LamanWeb Info (LWI) akan sertakan pautan atau video langsung dalam ruangan di bawah.
VIDEO LANGSUNG LIVE PERAK VS TERENGGANU FC LIGA SUPER 2019 (LS5)
INFO BERKAITAN
 Kedudukan Carta Terkini Liga Super Malaysia 2019 Dan Jadual Lengkap Perlawanan
Close