Siaran langsung keputusan Terengganu FC vs Kuala Lumpur 26 Jun 2019

result live terengganu fc kuala lumpur liga super

Pasukan Terengganu FC melayani kunjungan Kuala Lumpur dalam aksi Liga Super bagi perlawanan minggu ke-18 (LS18) yang telah dijadual buat kedua-dua pasukan pada hari Rabu, 26 Jun 2019.

Mengenai perlawanan ini, Terengganu FC pasti akan memanfaatkan kelebihan beraksi di laman sendiri bagi menghadiahkan kemenangan kepada penyokong setia sekaligus dapat menambah tiga mata berharga dalam carta Liga Super 2019.

Bagaimanapun, Terengganu FC perlu berwaspada dengan ancaman jentera serangan Kuala Lumpur yang berupaya mencipta kejutan dalam usaha mereka untuk meraih kemenangan di tempat lawan.

Dalam pada itu, pertemuan Liga Super membabitkan Terengganu FC dan Kuala Lumpur sememangnya dinanti-nantikan oleh penyokong masing-masing yang mengharapkan kedua-dua pasukan dapat menyajikan aksi perlawanan yang terbaik dan sengit.

Kedudukan pasukan dalam carta Liga Super 2019 setakat 17 perlawanan sebelum ini menyaksikan Terenggganu FC berada di tempat ke-7 dengan kutipan 21 mata manakala Kuala Lumpur pula di kedudukan ke-10 bersama 14 mata.

Keputusan Semasa Terkini Dan Penuh Terengganu FC Lwn Kuala Lumpur Liga Super 2019

Berikut adalah keputusan semasa dan terkini perlawanan ke-18 Liga Super Malaysia 2019 (LS18) membabitkan pasukan Terengganu FC lawan (lwn) Kuala Lumpur yang dikemaskini secara langsung hingga tamat aksi masa penuh.

KEPUTUSAN TERKINI TERENGGANU FC VS KUALA LUMPUR 26.6.2019 LIGA SUPER (LS18)
Aksi Liga Super minggu ke-18 (LS18) melibatkan pasukan Terengganu FC melawan Kuala Lumpur berlangsung pada hari Rabu bermula pada jam 9 malam bertempat di Stadium Sultan Ismail Nasiruddin Shah, Kuala Terengganu.
Tuan Rumah Masa Penuh Pelawat
Terengganu Terengganu FC 1 1 Kuala Lumpur FA K.Lumpur
Stadium Sultan Ismail Nasiruddin Shah
Penjaring Gol Penjaring Gol
Penjaring Gol 37′ 42′ Penjaring Gol
LIVE STREAMING TERENGGANU FC VS KUALA LUMPUR 26 JUN 2019 LIGA SUPER (LS18)
Aksi membabitkan Terengganu FC menentang Kuala Lumpur turut disiarkan secara siaran langsung di saluran Football Malaysia (Iflix) seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra-rancangan.
Sekiranya perlawanan ini dipancarkan secara siaran langsung atau live streaming di internet, LamanWeb Info (LWI) akan sertakan pautan atau video langsung dalam ruangan di bawah.
VIDEO LANGSUNG LIVE TERENGGANU FC VS KUALA LUMPUR LIGA SUPER 2019
Close