Siaran langsung keputusan Terengganu FC vs Melaka United 9 Mac 2019

Result Live Terengganu Melaka United Liga Super

Saingan Liga Super Malaysia 2019 diteruskan serta berada di aksi minggu keenam sambil menyaksikan pasukan Terengganu FC melayani kunjungan Melaka United bagi perlawanan ke-6 (LS6) yang telah dijadual untuk kedua-dua pasukan pada hari Sabtu, 9 Mac 2019.

Untuk aksi ini, pasukan Terengganu FC sudah tentu akan memanfaatkan kelebihan beraksi di laman sendiri bagi menghadiahkan kemenangan kepada penyokong setia sekaligus dapat meraih tiga mata berharga yang akan memperbaiki kedudukan mereka dalam carta Liga Super 2019.

Meskipun mempunyai kelebihan, Terengganu perlu berwaspada dengan ancaman barisan serangan Melaka United yang mampu mencipta kejutan luar jangka dalam usaha mereka mahu meraih tiga mata berharga di tempat lawan.

Dalam pada itu, pertemuan Liga Super membabitkan Terengganu FC dan Melaka United sememangnya dinanti-nantikan oleh penyokong masing-masing yang mengharapkan kedua-dua pasukan dapat menyajikan aksi perlawanan yang terbaik dan sengit.

Kedudukan pasukan dalam carta Liga Super 2019 setakat lima perlawanan sebelum ini menyaksikan Terengganu FC dikedudukan ke-6 Liga dengan 6 mata manakala Melaka United pula di kedudukan ke-4 dengan kutipan 10 mata.

Keputusan Semasa Terkini Dan Penuh Terengganu FC Lwn Melaka United Liga Super 2019

Berikut adalah keputusan semasa dan terkini perlawanan ke-6 Liga Super Malaysia 2019 (LS6) membabitkan pasukan Terengganu FC lawan (lwn) Melaka United yang dikemaskini secara langsung hingga tamat aksi masa penuh.

KEPUTUSAN TERKINI TERENGGANU FC VS MELAKA UNITED 9.3.2019 LIGA SUPER (LS6)
Liga Super aksi minggu keenam (LS6) melibatkan pasukan Terengganu FC melawan Melaka United berlangsung pada hari Sabtu bermula pada jam 9 malam bertempat di Stadium Sultan Ismail Nasiruddin Shah, Kuala Terengganu.
Tuan Rumah 9:00PM Pelawat
Terengganu Terengganu FC . . Melaka United Melaka Utd
Stadium Sultan Ismail Nasiruddin Shah
Penjaring Gol Penjaring Gol
Penjaring Gol  Penjaring Gol
LIVE STREAMING TERENGGANU FC VS MELAKA UNITED 9 MARCH 2019 LIGA SUPER (LS6)
Aksi membabitkan Terengganu FC menentang Melaka United turut disiarkan secara siaran langsung di saluran Football Malaysia (Iflix) seawal jam 8:30 malam bermula dengan siaran pra-rancangan.
Sekiranya perlawanan ini dikongsikan secara siaran langsung atau live streaming di internet, InfoDWeb (IDW) akan sertakan pautan atau video langsung dalam ruangan di bawah.
VIDEO LANGSUNG LIVE TERENGGANU FC VS MELAKA UNITED LIGA SUPER 2019 (LS6)
INFO BERKAITAN
Buka Pautan Kedudukan Carta Terkini Liga Super Malaysia 2019 Dan Jadual Lengkap Perlawanan
Close